Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: LA DISPOZIŢIA DVS. Vineri, 22 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iulie 2015
Vizualizari: 791
Comentează add

Guvernatorul Băncii Naţionale susţine că în actualul context internaţional este necesară continuarea acordului cu FMI și CE.

Mugur Isărescu: Continuarea acordului cu FMI și CE, necesar

radiojurnal

Mugur Isărescu. Foto: Arhivă Agerpres.

Guvernatorul Băncii Naţionale, Mugur Isărescu, susţine necesitatea continuării acordurilor cu Fondul Monetar Internaţional şi Comisia Europeană, în actualul context internaţional.

El a adăugat că un program ambiţios, cum este cel cuprins în noul Cod Fiscal, nu poate fi credibil fără cooperarea cu partenerii externi, iar datele existente nu ne ajută încă să sprijinim cu argumente economice măsurile de relaxare fiscală.

Mugur Isărescu a precizat că Banca Naţională trebuie să reconsidere toată politica sa monetară pentru a păstra un anumit echilibru al combinaţiei de politici economice, pentru că programul fiscal - propus de guvern - şi proiectul de buget pentru anul viitor presupun o relaxare fiscală mult mai mare decât se anticipa iniţial.

Cum vor influenţa nivelul de trai ultimele decizii luate de autorităţi aflăm din emisiunea Probleme la zi, de la Radio România Actualităţi, după Radiojurnalul orei 13:00.


Etichete BNRMugur IsarescuacorduriFMICECod FiscalProbleme la ziRRA

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live