Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII ''IN MIEZ DE VARA'' (continuare) Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Septembrie 2017
Vizualizari: 1124
Comentează add

Primăria susţine că a găsit nereguli grave privind asigurarea, gestionarea şi administrarea bugetului şi patrimoniului instituţiei.

Motivele anunțate de primărie pentru demiterea Dorinei Lazăr

radiojurnal

Dorina Lazăr. Foto: Bogdan Stăncescu/ wikipedia.org

Actriţa Dorina Lazăr contestă decizia Primăriei Capitalei de a o demite din funcţia de manager al Teatrului Odeon, aflat în subordinea municipalităţii.

Primăria susţine că a găsit nereguli grave privind asigurarea, gestionarea şi administrarea bugetului şi patrimoniului instituţiei şi că de aceea a fost reziliat contractul de management cu Dorina Lazăr.

De exemplu, Corpul de Control a constatat că la Teatrul Odeon ar fi fost făcute plăţi înainte de încheierea contractelor, în baza cărora au fost făcute, ar fi fost încheiate contracte fără viza de control financiar preventiv şi că erau decontate nejustificat cantităţi de materiale.

Reprezentanţii Teatrului Odeon au efectuat deplasări în străinătate (New-York, Madrid şi Florenţa), fără a obţine toate acordurile prevăzute prin contractul de management şi fără a avea în buget sume prevăzute pentru deplasări.

Fostul manager al teatrului, Dorina Lazăr, spune că în primăvară ea a trecut cu brio de evaluarea anuală a activităţii ei de manager, fără a i se reproşa nimic din toate cele conţinute în raportul Corpului de Control al primarului general al Capitalei.


Etichete Dorina LazărTeatrul OdeonPrimăria Capitaleidemitere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live