Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI Joi, 03 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Adriana Leu

14 Octombrie 2019
Vizualizari: 681
Comentează add

Consiliul Concurenţei a anunţat că vor putea fi aflate preţurile a 30.000 de produse comercializate în marile magazine din România.

Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare va deveni funcţional de marţi

adriana-leu

Foto: Arhivă.

Monitorul Preţurilor Produselor Alimentare va deveni de mâine funcţional.

Este vorba despre o platformă online care îi poate ajuta pe clienţi să compare preţurile practicate de anumite magazine.

Monitorul Preţurilor la Alimente îi va oferi oricărei persoane care are acces la internet posibilitatea să vadă cât costă un anumit produs în mai multe magazine, cu ajutorul unui calculator sau a unui telefon mobil.

Consiliul Concurenţei a anunţat că vor putea fi aflate preţurile a 30.000 de produse comercializate în marile magazine din România.

Este vorba despre sortimente care acoperă peste jumătate din vânzările de produse alimentare din întreaga ţară. Informaţiile despre preţurile produselor vor putea fi găsite la adresa monitorulpreţurilor.info, unde deocamdată se găsesc tarifele pentru carburanţii auto şi pentru încărcarea maşinilor electrice.

Consiliul Concurenţei se aşteaptă ca, după lansarea noii aplicaţii, preţurile produselor să se reducă, pentru a se apropia de nivelul practicat de magazinele care au alimente mai ieftine. Preţurile afişate pe platformă ar putea diferi însă de cele din magazin, fiind valabile cele de la raft.


Etichete Monitorul Preţurilor Produselor Alimentarefuncţionalmagazine

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live