Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRILE DIMINETII Sâmbătă, 17 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Răzvan Stancu

2 Martie 2021
Vizualizari: 112
Comentează add

Modul în care au intervenit polițiștii pentru rezolvarea crizei ostaticilor de la Onești este verificat de IGPR.

Modul în care au intervenit polițiștii la Oneşti, verificat

razvan-stancu

   

Soția bărbatului care a ucis luni la Onești doi oameni pe care i-a ţinut ostatici mai multe ore a fost arestată preventiv marţi, fiind acuzată de complicitate la luare de ostatici.

Soțul ei, ucigașul celor doi, a fost rănit de polițiști și este internat în spital.

A fost deschis un dosar penal pentru omor calificat și ucigașul urmează să fie audiate de îndată ce starea de sănătate o va permite.

Modul în care au intervenit polițiștii luni pentru rezolvarea crizei ostaticilor de la Onești este verificat de o echipă de control din cadrul IGPR de la București.

Din informațiile prezentate marţi reiese că bărbatul care i-a luat ostatici pe cei doi muncitori a sunat de trei ori la 112, prima dată aproape de miezul zilei.

Într-unul din aceste apeluri, mai spun polițiștii, agresorul a amenințat că-i va ucide pe muncitori, dar prin negocieri a fost adus, citez, "într-o situație sub control", până când căteva ore mai târziu lucrurile s-au precipitat în apartamentul în care cei doi erau ținuți ostatici - după cum afirmă chestorul de poliție Alexandru Scurtu, director al Serviciului pentru intervenții și acțiuni speciale din cadrul IGPR.


Alexandru Scurtu: "La 16:55 s-a produs ceva, un declic. Din informațiile avute, una dintre victime a încercat să-l atace pe agresor, moment în care acesta și-a schimbat comportamentul și a devenit foarte violent, lovind în stânga și în dreapta. Intervenția forțelor de ordine s-a realizat imediat ce zgomotul și strigătele din apartamentul vizat au făcut să se înțeleagă că deja agresorul a trecut la fapte.", relatează Rador.


Etichete 112(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live