Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mihaela Dumitrescu

10 Martie 2016
Vizualizari: 978
Comentează add

Proiectul de modificare a legii 41 (care guvernează activitatea radioului şi televiziunii publice) a fost, astăzi, subiect de dezbatere la Radio Craiova.

Modificarea legii 41, în dezbatere la Radio Craiova

mihaela-dumitrescu

Propunerea legislativă pentru modificarea legii de funcţionare a Radioului şi Televiziunii publice se află în circuitul legislativ al Camerei Deputaţilor.

Marţea viitoare, deputaţii din Comisia de Cultură vor elabora raportul final care va fi suspus dezbaterii şi aprobării plenului.

Între modificările vizate de iniţiator (senatorul PSD, Georgică Severin) figurează: separarea funcţiei de preşedinte al Consiliului de Administraţie de cea de director general al SRR şi SRTv şi stabilirea de incompatibilităţi pentru membrii consiliilor de administraţie.

Proiectul de modificare a legii 41 (care guvernează activitatea radioului şi televiziunii publice) a fost, astăzi, subiect de dezbatere în emisiunea Pulsul Zilei de la Radio România Oltenia Craiova.

Deputatul UDMR, Arpad Marton, a declarat că parlamentarii Uniunii nu vor susţine această iniţiativă legislativă şi că implicarea Guvernului în soluţionarea crizei din TVR este decisivă.

Iar senatorul PNL, Marinică Dincă, a afirmat că este nevoie de redresarea televiziunii publice, dar fără a afecta activitatea SRR, în vreme ce deputatul PSD, Romeo Rădulescu, susţinea că modificarea legii şi statuarea posibilităţii de a intra în insolvenţă pot rezolva deficienţele serviciului public de televiziune.


Etichete legea srrlegea 41modificarea legii 41dezbatere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live