Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CALENDAR CULTURAL Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

7 Noiembrie 2020
Vizualizari: 9668
Comentează add

Modelul declarației pentru deplasarea pe timpul nopții

radiojurnal

Foto: Arhivă/ Cătălin Radu

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat că și sâmbătă raportarea zilnică a datelor cu privire la evoluției epidemie de coronavirus în România întârzie din cauza faptului că încă se mai centralizează informații.

 
Grupul a publicat în schimb, sâmbătă dimineață, modelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței de la ora 23:00 până la 5:00 și modelul adeverinței de la angajator.
 
Interesul profesional, asistența medicală, achiziționarea de medicamente, îngrijirea unui bolnav și decesul unui membru al familiei sunt singurele motive pentru care o persoană se poate deplasa noaptea în afara locuinței, începând de luni. În cazul celuilalt document, adeverința de la angajator, trebuie precizată adresa unde se află instituția la care se deplasează angajatul și faptul că persoana respectivă își desfășoară activitatea la sediul indicat într-un interval care se suprapune cu cel cuprins între orele 23:00 și 5:00. Cele două modele pot fi descărcate de pe site-ul stirioficiale.ro.
 
 
Model declarație pe proprie răspundere
 
Model adeverință de angajator
 

Etichete rrascrollGrupul de Comunicare Strategicămodelul declarației pe propria răspundere pentru deplasarea în afara locuinței(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live