Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Joi, 21 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ramona Alexandrescu

26 Septembrie 2017
Vizualizari: 768
Comentează add

La Palatul Parlamentului are loc o conferinţă pe tema combaterii traficului de persoane, la care participă instituţii internaţionale și parlamentari din ţări europene.

Modalităţi de combatere a traficului de persoane

ramona-alexandrescu

Foto: Facebook.com/PolitiaRomana.

În România, fenomenul traficului de persoane este în scădere faţă de anii trecuţi, însă cazurile care există sunt grave.

Acest lucru preocupă serios autorităţile din domeniu, a declarat astăzi deputatul Angel Tâlvăr, coordonatorul Grupului de combatere a traficului de persoane, ce funcţionează în cadrul Parlamentului României.

Angel Tâlvăr: "Am încercat să acordăm atenţie perspectivelor instituţionale, dar şi punctelor de vedere exprimate de un număr important de ONG-uri, ONG-uri care, cu dedicaţie şi entuziasm, se concentrează în primul rând pe ajutorarea victimelor traficului de persoane, pentru că este o problemă în ceea ce priveşte reintegrarea lor în societate. După cum ştiţi, la nivel european nu există o abordare unitară în ceea ce priveşte numărul de zile în care o victimă este asistată de către stat. România, din acest punct de vedere, e undeva în partea de sus a ecartului de timp dedicat sprijinirii victimelor".

La Palatul Parlamentului are loc o conferinţă pe tema combaterii traficului de persoane, la care participă instituţii internaţionale, parlamentari din ţări europene, dar şi alte persoane apropiate de combaterea traficului de persoane.


Etichete combaterea traficului de persoaneparlamentAngel Tâlvăr

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live