Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 18 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sorin Solomon

27 Noiembrie 2014
Vizualizari: 1399
Comentează add

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a decedat joi, după ce a căzut de pe clădirea ENEL situată pe bulevardul Ion Mihalache.

Moarte suspectă la sediul general Enel din Bucureşti

sorin-solomon

Foto: captura video.

Directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia, Matteo Cassani, a decedat joi, după ce a căzut de pe clădirea ENEL situată pe bulevardul Ion Mihalache.   

 
"Vă informăm că astăzi a avut loc o tragedie, în care colegul nostru Matteo Cassani, directorul general al Enel Energie şi Enel Energie Muntenia şi-a pierdut viaţa. Nu cunoaştem circumstanţele acestui accident. O investigaţie a autorităţilor este în curs de derulare", au anunţat reprezentanţii Enel, făcând apel la presă "să respecte intimitatea persoanei implicate şi să nu speculeze pe acest eveniment nefericit", scrie Agerpres.
 
Matteo Cassani lucra de zece ani în România, ocupând diverse poziţii de conducere în cadrul companiei Enel.
 
Un bărbat de aproximativ 40 de ani s-a aruncat joi de pe clădirea ENEL de pe bulevardul Ion Mihalache, el decedând la impactul cu solul. 
 
O salvare de la Serviciul de Ambulanţe Ilfov care se îndrepta către un alt caz a fost oprită de mai multe persoane la locul accidentului, a declarat pentru Agerpres managerul instituţiei Alis Grasu.

Etichete Ştiri BucureştiDirectorul generalEnel EnergieEnel Energie MunteniaMatteo Cassanibulevardul Ion MihalacheAlis Grasu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live