Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Vineri, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Octombrie 2015
Vizualizari: 1286
Comentează add

Miron Cozma a declarat că a adus probe care îi vor susţine nevinovăţia şi a repetat că cei care se fac vinovaţi de aducerea minerilor sunt Ion Iliescu și Petre Roman.

Miron Cozma, audiat la Parchetul General

radiojurnal

Miron Cozma. Foto: Arhivă.

Fostul lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma, cercetat pentru infracţiuni împotriva umanităţii în dosarul mineriadei, este audiat la Parchetul General.

Miron Cozma a declarat că a adus probe care îi vor susţine nevinovăţia şi a repetat că cei care se fac vinovaţi de aducerea minerilor în capitală în iunie 1990 sunt Ion Iliescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu.

Mai mulţi foşti demnitari de la începutul anilor '90 au fost puşi sub acuzare, săptămâna trecută, în dosarul mineriadei, iar pentru alţii - Victor Stănculescu, Petre Roman şi Gelu Voican Voiculescu - s-a cerut avizul preşedinteluui pentru începerea urmăririi penale, dată find calitatea lor de miniştri.


Etichete Fostul lider al minerilor din Valea JiuluiMiron Cozmadosarul mineriadeiParchetul GeneralIon IliescuPetre RomanGelu Voican VoiculescuVictor StănculescuPetre Roman şi Gelu Voican Voiculescu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live