Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (in continuare) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Diana Surdu

29 Aprilie 2020
Vizualizari: 496
Comentează add

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Bucuresti cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii din cauza.

Mircea Beuran, trimis în judecată de DNA pentru luare de mită

diana-surdu

Mircea Beuran. Foto: Agerpres.

Medicul Mircea Beuran a fost trimis in judecata pentru ca ar fi luat mita 10 mii de euro de la un doctor pentru a propune la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti scoaterea la concurs a unui post de asistent universitar in chirurgie generala, pe o perioada determinata, dar si pentru a asigura castigarea concursului. 

Doctorul Beuran indeplinea la data faptelor functiile de presedinte al Senatului Universitar, director al Departamentului 10 Chirurgie in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie "Carol Davila" Bucuresti.

Potrivit unui comunicat de presa, inculpatul ar fi primit banii respectivi in legatura cu indeplinirea unor acte ce intrau in indatoririle sale de serviciu, relative la ocuparea de catre martor a unui post de asistent universitar pe perioada determinata (in specialitatea chirurgie generala in cadrul UMF Carol Davila Bucuresti), indatoriri ce puteau fi realizate de inculpat prin oricare din actele care intrau in competenta sa, in oricare din calitatile sale mentionate anterior", anunta DNA.

Procurorii au luat masura sechestrului, pana la concurenta sumei de 10.000 de euro, asupra unui cont bancar apartinand lui Mircea Beuran.

Dosarul a fost trimis la Tribunalul Bucuresti cu propunere de a se mentine masurile preventive si asiguratorii din cauza.

(RS)


Etichete medicmircea beuranjudecatadna(RS)tribunalul bucuresti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live