Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 06 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

15 Iulie 2019
Vizualizari: 410
Comentează add

Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs în jurul orei 10, pe o stradă din zona Gării de Nord din Bucureşti. Au fost implicate 2 autoturisme în mişcare şi 4 staţionate.

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, implicat într-un accident rutier

radiojurnal

 Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc (stg). Foto: Maria Mandita.

Ministrul transporturilor, Răzvan Cuc, a fost implicat luni, 15 iulie, într-un accident rutier, în urma căruia a fost nevoie să i se pună o mână în ghips. La ieşirea din spital, el a precizat că nu a mai fost nicio altă persoană rănită în evenimentul rutier. 

"Primul diagnostic a fost practic o fractură la mână. Medicii mi-au sugerat să îmi pună acest ghips, cu care voi sta trei săptămâni, dar asta nu mă împiedică ca în următoarele zile, adică miercuri, să mă duc pe şantiere în inspecţie şi să văd ce se va întâmpla pe şantiere, pentru că activitatea trebuie să continue. A fost un eveniment nefericit, am discutat şi cu celălalt şofer care a acroşat maşina, când mă deplasam spre întâlnirea la care trebuia să fiu dimineaţă, la ora 10. Este în regulă, nimeni nu a păţit nimic, toată lumea este în regulă. Şi şoferul meu şi celălat şofer sunt, din punct de vedere fizic, perfect sănătoşi", a declarat ministrul Răzvan Cuc.
 
Potrivit Poliţiei Rutiere, accidentul s-a produs în jurul orei 10, pe o stradă din zona Gării de Nord din Bucureşti. Au fost implicate două autoturisme în mişcare şi patru staţionate.
 
Nu se cunosc deocamdată cauzele accidentului. Cei doi şoferi au fost testaţi şi s-a constatat că nu consumaseră alcool.

Etichete Răzvan Cucaccidentautomaşinăfractură

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live