Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

13 Ianuarie 2021
Vizualizari: 133
Comentează add

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă: Am trimis Corpul de Control la CNAIR.

Ministrul Transporturilor a trimis Corpul de Control la CNAIR

alex-lancuzov
Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă a trimis Corpul de Control al Ministerului la Compania de Drumuri ( CNAIR) pentru verificarea contractului de modernizare a tronsonului Bâldana- Târgoviște de pe Drumul Național 71, a precizat pentru RRA, ministrul de resort.
 
Corpul de Control verifică în ce condiții a fost licitat și semnat acest contract de 120 de milioane de euro cu singurul ofertant- o asociere de firme condusă de un antreprenor din județul Neamț, cercetat pentru evaziune, firmă care a făcut lucrări și pe DN 15 la Bicaz în județul Neamț în urma unui alt contract, acum în verificări la DNA. 
 
Licitația pentru modernizarea tronsonului Bâldana - Târgoviște de pe DN 71 în jud. Dâmbovița a fost lansată în 2019, a fost un singur constructor care a depus ofertă iar atribuirea s-a făcut în toamna anului trecut.
 
CONTEXT : 
Compania de Drumuri a semnat contractul pentru modernizarea tronsonului Bâldana - Târgoviște 

Compania de Drumuri a semnat contractul pentru modernizarea tronsonului Bâldana - Târgoviște de pe DN 71 în județul Dâmbovița, un proiect promis de mai mulți ani și care a trecut prin mai multe licitații. 
 
O asociere cu lider din România -de altfel- și singurul constructor care a participat la licitație a câștigat contractul de peste 120 de milioane de euro ( 590 milioane Lei) pentru lărgirea șoselei la 4 benzi între Bâldana și Târgoviște pe o distanță de 44 km. și cu un termen de 3 ani din care 12 luni proiectarea și 24 luni execuția. 
În continuarea acestui proiect, CNAIR ar urma să modernizeze și tronsonul Târgoviște - Sinaia cu o lungime de 58 de kilometri de pe același DN 71, investiție estimată la 900 milioane de lei.
 
O altă investiție importantă pentru jud. Dâmbovița și promisă de peste 10 ani este reabilitarea tronsonului Bâldana - Titu de pe DN 7, pentru fluidizarea circulației spre și dinspre Centrul Tehnologic Renault de la Titu, deocamdată tot fără contract semnat. 

Etichete (ii)cnaircontrol

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live