Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Duminică, 24 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iunie 2021
Vizualizari: 321
Comentează add

Probabil, cadrele medicale care nu sunt imunizate vor trebui să se testeze periodic, pe banii lor, a spus Ioana Mihăilă.

Ministrul sănătății: Personalul medical trebuie să se vaccineze

radiojurnal

   Foto: facebook/Ro Vaccinare.

Autoritățile reiau apelul la vaccinare, în condițiile în care valul al patrulea al pandemiei, cu tulpina indiană predominantă și mai agresivă, ar putea ajunge în România mai devreme decât ne așteptam.
 
Ministrul sănătății Ioana Mihăilă a afirmat, ieri, că spitalele sunt pregătite pentru un nou val de pacienți, dar că personalul medical trebuie să se vaccineze. În caz contrar, cadrele medicale care nu sunt imunizate vor trebui să se testeze periodic, cel mai probabil pe banii lor, a spus Ioana Mihăilă.
 
Ioana Mihăilă: Personalul medical care nu este vaccinat probabil că va trebui să se testeze periodic, cu costuri suportate de către persoana care se testează, nu de către management, nu de către Ministerul Sănătății, așa încât pacientul să fie în siguranță.

Etichete personal medicalvaccinareministrul sanatatiiIoana Mihaila(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live