Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 15 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 August 2015
Vizualizari: 1011
Comentează add

Ministrul pentru dialog social, Liviu Pop, este aşteptat în judeţul Bihor pentru a analiza situaţia de la mina Băiţa, unde 55 de mineri s-au blocat în subteran, de o săptămână.

Ministrul Liviu Pop va analiza situaţia de la mina Băiţa

radiojurnal

Arhivă Foto: radiocluj.ro. 

Ministrul pentru dialog social, Liviu Pop, este aşteptat la această oră în judeţul Bihor pentru a analiza situaţia de la mina Băiţa, unde 55 de mineri s-au blocat în subteran, de o săptămână. 
 
Ei se tem că vor rămâne fără locuri de muncă, deoarece activitatea firmelor la care sunt angajaţi a fost oprită, după ce au rămas fără licenţă de exploatare. 
 
Anunţul cu privire la deplasarea în zonă a ministrului Liviu Pop a fost făcut de preşedintele interimar al Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, la finalul şedinţei de astăzi a conducerii formaţiunii.  
 
"Vor verifica dacă legislaţia este respectată, dacă toate normele legale sunt respectate, dacă dreptul la muncă este respectat şi legislaţia muncii şi sigur că, în funcţie de ce vor face acolo, vor informa atât ministerele, cât şi guvernul", a mai spus Liviu Dragnea.   
 
La Biroul Permanent Naţional al PSD a participat şi premierul Victor Ponta, care a spus că, deşi la Băiţa este vorba despre o mină privată, statul va face tot ce poate pentru protestatari, ne-a transmis reporterul RRA Petruţa Dinu.

Etichete Ministrul pentru dialog socialLiviu PopmineriBaitaBihorprotestlicenta de exploatareministerul economieicalcardolomita

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live