Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: BURSA DE UMOR Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2017
Vizualizari: 855
Comentează add

Ministrul Educaţiei a invitat toate cadrele didactice interesate sau editurile depună proiecte de auxiliare pentru avizare la CNEE.

Ministrul Liviu Pop despre proiectele de auxiliare

radiojurnal

Ministrul educaţiei, Liviu Pop. Foto Arhivă.

Ministrul Educaţiei a invitat, azi, toate cadrele didactice interesate sau editurile depună proiecte de auxiliare pentru avizare la Comisia Naţională de Evaluare şi Examinare, noul organism care primeşte atribuţii în acest sens.

Liviu Pop a explicat că se aşteaptă publicarea în Monitorul Oficial a metodologiei privind reglementarea utilizării auxiliarelor didactice în învăţământul preuniversitar, iar apoi propunerile se vor putea depune, în format electronic, timp de 10 zile.

După perioada de depunere, în termen de 30 - 60 de zile, comisiile de aprobare şi avizare vor stabili ce auxiliare îndeplinesc criteriile de conformitate prevăzute, conform unei proceduri ce va fi publicată pe site-ul Comisiei de evaluare.

Lista auxiliarelor aprobate va fi, de asemenea, publicată, ulterior, pe site-ul CNEE.

Ministrul a precizat, din nou, astăzi, că decizia de interzicere a tuturor auxiliarelor, intens criticată în spaţiul public, a fost necesară pentru că se transformaseră strict într-o afacere, care nu era benefică elevilor


Etichete ministerul educatieiliviu popmanualeauxiliareedituri

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live