Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Duminică, 31 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

15 Mai 2019
Vizualizari: 374
Comentează add

Ministrul Ioan Deneş inspectează în judeţul Arad lucrări de investiţii hidrotehnice de pe râul Mureş, cu finanţare de la bugetul de stat.

Ministrul Ioan Deneş inspectează lucrări în judeţul Arad

radu-dobritoiu

Malul drept al Mureşului în zona oraşului Arad va fi reabilitat, pe o lungime de peste doi kilometri, împotriva inundaţiilor, anunţă ministrul apelor şi pădurilor, Ioan Deneş. Investiţia, în valoare de peste 2,6 milioane de euro, prevede lucrări de reparaţie a digului ajuns într-o stare avansată de degradare şi transformarea sa într-un loc de agrement.

Ioan Deneş la RRA: Este o soluţie care să fie adecvată şi cu zona în care facem această investiţie, respectiv este intravilanul municipiului Arad, şi atunci această placare cu cărămidă şi acele panouri transparente de sticlă vor crea un ambiental care să placă ochilor şi să fie pe gustul arădenilor. Şi avem termen de finalizare 30.09.2020. Deci, practic, în doi ani de zile acest proiect trebuie să înceapă şi să fie şi finalizat.

Realizator RRA: Ministrul Ioan Deneş inspectează astăzi în judeţul Arad o serie de lucrări de investiţii hidrotehnice de pe râul Mureş, cu finanţare de la bugetul de stat, ne-a transmis corespondentul RRA, Ioan Suciu.
 


Etichete Ioan SuciuLucrari Aradinvestitii buget de stat

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live