Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Duminică, 07 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Noiembrie 2021
Vizualizari: 291
Comentează add

Raluca Turcan spune că este posibil să existe întârzieri la plata pensiilor și alocațiilor dacă viitorul guvern nu aprobă până vineri o rectificare bugetară.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, declarație despre pensii

radiojurnal

      Ministrul Muncii, Raluca Turcan. FOTO: https://www.facebook.com/RalucaTurcan.

Ministrul interimar al Muncii, Raluca Turcan, afirmă că este posibil să existe întârzieri la plata pensiilor și alocațiilor dacă viitorul guvern nu aprobă până vineri o rectificare bugetară. Ea susține că erau deja pregătite majorări pentru pachetul social, dar nu la procentele negociate de noua majoritate parlamentară PSD, PNL și UDMR.

Raluca Turcan: Bani sunt. Întrebarea este unde sunt acești bani. Anul acesta, subvenția de la bugetul de stat pentru Ministerul Muncii a fost de 17 miliarde. Ne-au luat trei la rectificare, vor trebui să ni-i dea înapoi pentru că i-au luat degeaba. Cheltuielile antamate pentru anul viitor deja se ridică la 17,6 miliarde, pachetul așa-zis social, plus alte măsuri care decurg din aceste majorări. Cei care au negociat ar fi trebuit să cunoască un lucru că, în momentul în care are indexezi pensiile, se indexează și alte beneficii care se raportează la valoarea pensiei.
 

Etichete Raluca Turcanpensii(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live