Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Luni, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 August 2020
Vizualizari: 143
Comentează add

Ministrul german al muncii, Hubertus Heil, și-a amânat vizita pe care urma să o înceapă, astăzi, în România, în contextul evoluției pandemiei de COVID-19.

Ministrul german al muncii, Hubertus Heil, și-a amânat vizita în România

radiojurnal

Ministrul german al muncii, Hubertus Heil, și-a amânat vizita pe care urma să o înceapă, astăzi, în România, în contextul evoluției pandemiei de COVID-19.

Într-o convorbire telefonică, ministrul german i-a transmis, aseară, omologului român, Violeta Alexandru, că își dorește să reprogrameze vizita pentru o perioada din viitorul apropiat. Cei doi miniștri vor avea totuși, astăzi, o întrevedere de lucru în sistem de videoconferință. 

Germania a introdus aseară Bucureștiul și încă zece județe pe lista zonelor de risc COVID-19. Acestea se adaugă celorlalte șapte județe care se aflau deja în zona roșie, din 7 august.

Vizitatorii care ajung în Germania, din aceste județe, trebuie să prezinte un test negativ COVID-19, efectuat cu cel mult 48 de ore înainte sosirii, tradus în germană sau engleză, dar au și varianta să se supună testării la sosire în mod gratuit, într-o perioadă de cel mult 72 de ore. 


Etichete (ii)ministrugermanvizitaamanarecovid

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live