Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 17 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radu Dobrițoiu

11 Iulie 2019
Vizualizari: 646
Comentează add

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a efectuat joi, 11 iulie, o vizită de lucru la sediul Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava” din București.

Ministrul Gabriel Leş în vizită la Brigada 1 Mecanizată

radu-dobritoiu

Ministrul apărării naționale, Gabriel Leș, a efectuat joi, 11 iulie, o vizită de lucru la sediul Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava” din București.

Pe timpul vizitei, echipa de conducere a marii unități bucureștene a prezentat ministrului o parte din infrastructura marii unități, precum secția de mentenanță a echipamentelor militare, spațiile în curs de reabilitare destinate depozitării tehnicii de luptă și facilitățile de cartiruire, hrănire și medicale, recent renovate - informează MApN.

De asemenea, ministrul Leș s-a  întâlnit și cu reprezentanții statului major al brigăzii, care i-au raportat principalii indicatori privind situația acțională și structurală a marii unități, subliniind importanța operativă a brigăzii mecanizate în zona orașului București și a necesității, în acest context, a încadrării unui număr mai mare de militari. Pe de altă parte, ministrul apărării naționale  a fost informat că, în acest an, au fost atinse două dintre cele mai importante obiective ale marii unități, și anume operaționalizarea Batalionului 495 Protecția Forței care este destinat să participe la misiuni în teatrul de operații din Afganistan începând cu această vară, respectiv executarea secvențelor de instruire din cadrul exercițiului multinațional „Saber Guardian 2019”.

La final, ministrul apărării naționale a felicitat militarii Brigăzii 1 Mecanizată „Argedava” pentru modul în care și-au îndeplinit obiectivele propuse prin planul de instruire, amintind totodată că, alături de camarazii lor din armata română, sunt cei mai buni ambasadori ai României în lume.
 


Etichete ministrul Gabriel LesBrigada 1 Mecanizata

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live