Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (Continuare) Sâmbătă, 04 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

20 Iunie 2018
Vizualizari: 1245
Comentează add

Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a precizat că un titlu de stat costă un leu, iar obligaţiunile pot fi cumpărate de la trezorerii şi de la Poşta Română.

Ministrul finanţelor despre titlurile de stat Tezaur, ediţia Centenar

radiojurnal

 

Ministrul finanţelor, Eugen Teodorovici, a oferit în această seară detalii despre titlurile de stat "Tezaur", ediţia Centenar.

El a precizat că un titlu de stat costă un leu, iar obligaţiunile pot fi cumpărate de la trezorerii şi de la Poşta Română.

Valoarea maximă care poate fi cumpărată este de 100.000 de lei de la Poştă şi 100.000 de lei de la trezorerii, a mai precizat Eugen Teoorovici.

Eugen Teodorovici: Cinci ani este maturitatea acestei emisiuni titluri de stat, scadenţa în 2023, pe 9 iulie, dobânda, una foarte bună, 5% pe an, mult mai mare decât ceea ce băncile ofereau la depozitele în lei. 6 iulie este data închiderii primei emisiuni de titluri de stat pentru populaţie, timp până la care, dacă persoanele interesate, să spunem, care au luat deja titluri de stat se răzgândesc, îşi pot recupera sumele respective, dar, repet, până la data de 6 iulie 2018.


Etichete ministrul finanţelorEugen Teodorovicititluri de stat Tezaurediţia Centenar

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live