Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Marţi, 02 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Radu

7 Noiembrie 2019
Vizualizari: 500
Comentează add

Ministrul de Interne: Mobilizare pentru buna desfăşurare a alegerilor

catalin-radu

Foto: Cătălin Radu

Ministrul de Interne promite mobilizarea maximă a structurilor din subordine pentru buna desfăşurare a alegerilor prezidenţiale de duminică.

La o videoconferinţă cu structurile din teritoriu, Marcel Vela le-a transmis prefecţilor şi şefilor poliţiilor locale să se considere dezlegaţi de orice promisiune sau orice obligaţie faţă de politicienii sau partidele care i-au susţinut sau promovat în unele funcţii de răspundere.

Pentru rezolvarea situaţiei de la Arad, unde prefectul şi subprefectul au intrat în concediu medical înainte de alegeri, ministrul de Interne a anunţat că va propune crearea unei funcţii temporare de subprefect.

Marcel Vela a mai spus că cei doi ar urma să fie examinaţi şi de medici trimişi special de ministrul de Interne.

Marcel Vela: Din camaraderie, prietenie, dar şi din responsabilitate managerială, să vă anunţaţi cei doi colegi că voi trimite o echipă de medici de la Direcţia Medicală şi de la Policlinica din Oradea, ca să îi ajutăm, că poate au primit o medicamentaţie greşită, să nu fie, Doamne fereşte, mai grav! Deci Ministerul de Interne mâine va fi la Arad, pentru a le acorda asistenţă medicală celor doi colegi, astfel încât ei să revină cât mai repede la obligaţiile profesionale, administrative, guvernamentale şi chiar politice pe care le au.

 


Etichete ministrul de interneMarcel Velaalegeri prezidentiale

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live