Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMANIA – STARE DE ALERTĂ Marţi, 11 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Decembrie 2019
Vizualizari: 530
Comentează add

Ministrul afacerilor interne Marcel Vela a anunțat că a decis să suspende toate concursurile din prefecturi, considerând că erau organizate cu “dedicaţie”.

Ministrul de interne ”a început curăţenia în minister”

radiojurnal

Ministrul de interne, Ion Marcel Vela. Foto: Agerpres

Ministrul afacerilor interne, Marcel Vela, anunţă că a început "curăţenia" în minister. El a decis să suspende toate concursurile din prefecturi, considerând că erau organizate cu “dedicaţie”.

Marcel Vela a mai anunţat că a cerut Poliţiei Rutiere acţiuni de fluidizare a traficului din Bucureşti şi că a făcut un pas în plus pentru clarificarea evenimentelor din 10 august 2018, din Piaţa Victoriei.

Marcel Vela: Raportul a fost desecretizat în totalitate, şi pus la dispoziţia procurorilor şi am dispus şi luarea măsurilor pentru desecretizarea covorbirilor purtate de jandarmi prin intermediul staţiilor de emisie-recepţie în cele două zile, 10 şi 11 august. După desecretizare se va putea stabili concret cine şi ce ordine a dat şi cum au fost puse acestea în aplicare. Pe scurt, se va stabili dacă au fost comise abuzuri împotriva protestatarilor şi cine a comis aceste abuzuri.

Ministrul de interne a mai anunţat că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia, Traian Berbeceanu, va fi numit şeful său de de cabinet.

Acesta a fost achitat în primă instanţă în 2016 pentru mai multe acuzaţii de corupţie, printre care luare de mită sau sprijinirea unui grup infracţional organizat, în schimb doi procurorii au fost condamnaţi la peste şapte ani de închisoare pentru nereguli în anchetarea poliţistului Traian Berbeceanu.


Etichete interneminister

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live