Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Sâmbătă, 06 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Martie 2020
Vizualizari: 389
Comentează add

Ministrul Apărării, Nicolae Ciucă, despre Spitalul militar ROL II

radiojurnal

Nicolae-Ionel Ciucă

Astăzi a fost inaugurat Spitalul Militar de Campanie ROL II, construit în timp-record în incinta Institutului Național de Geriatrie "Ana Aslan".
 
Unitatea va fi deschisă în următoarele ore, pentru tratarea pacienților cu COVID-19, a anunțat președintele Klaus Iohannis.
 
Spitalul va avea 132 de paturi pentru pacienții cu forme ușoare și medii ale bolii, precum și 26 de paturi de terapie intensivă.
 
La eveniment a fost prezent și ministrul apărării, Nicolae Ciucă:
 
Nicolae Ciucă: Doresc să le mulțumesc medicilor militari, personalului medical de specialitate și auxiliar și de asemenea doresc să mulțumesc Statului Major al Forțelor Terestre, pentru implicarea pe care au avut-o în realizarea suportului logistic, pentru că este important să menționăm că un spital militar mobil se bazează 70-80% pe o asigurare logistică coerentă, funcțională în toate sferele logisticii.

De asemenea, cred că este foarte important să menționez personalul Direcției Medicale Militare, care de asemenea s-a implicat în tot ceea ce a însemnat partea de coordonare și colaborare cu celelalte instituții, cu Departamentul pentru Situații de Urgență, cu managerii și personalul Spitalului "Ana Aslan", care ne găzduiește și care ne-a sprijinit foarte mult pentru a realiza toate aceste elemente de conectare la rețeaua de energie electrică, la rețeaua de apă, și desigur Primăriei și tuturor companiilor care s-au implicat în a ne sprijini să izbutim să finalizăm într-o perioadă atât de scurtă de timp.
 

(PH)

Etichete Spitalul Militar de Campanie ROL IIministrul apărăriiNicolae Ciucă(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live