Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI CU SOARE (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Dragoş Ciocârlan, corespondent RRA în Israel

18 August 2020
Vizualizari: 459
Comentează add

Miniştrii de externe din Israel şi Oman susțin dialogul

dragos-ciocarlan-corespondent-rra-in-israel

 Ierusalim. Foto: wikipedia.org.

Ministrul israelian de externe și omologul său din Oman susțin un dialog care vizează legături diplomatice oficiale, promovând procesul de normalizare a legăturilor în Orientul Mijlociu.

Corespondenţă din Israel - Reporter: Dragoş Ciocîrlan - Ministrul israelian de externe, Gabi Ashkenazi, și omologul său din Oman, Yusuf bin Alawi bin Abdullah, au convenit să consolideze legăturile dintre ţările lor și să consolideze procesul de normalizare a relațiilor diplomatice în Orientul Mijlociu.
 
Bin Abdullah a afirmat sprijinul Omanului pentru o pace cuprinzătoare și de durată în Orientul Mijlociu și necesitatea negocierilor privind procesul de pace cu palestinienii.
 
Ashkenazi a scris pe Twitter că el şi Bin Abdullah au discutat despre evoluțiile recente din regiune și acordul cu Emiratele Arabe Unite. Bin Abdullah a vorbit, de asemenea, cu Jibril Rajoub, din conducerea Organizației Fatah.
 
Ministrul israelian de externe a discutat, de asemenea, cu omologul său din Emiratele Arabe Unite și au convenit să se întâlnească curând.
 
(PH)

Etichete IsraelOmanOrientul Mijlociu(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live