Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

11 Decembrie 2020
Vizualizari: 480
Comentează add

Ministerul de Finanțe va da 20 de milioane de lei Primăriei Capitalei

andrei-serban

  Nicușor Dan. Foto: Arhivă.

Ministerul de Finanțe va da 20 de milioane de lei Primăriei Capitalei pentru a mări numărul de echipe care repară avariile din rețeaua de distribuție a agentului termic. Primarul general, Nicușor Dan, a precizat că acești bani vor fi virați către Termoenergetica.

"E vorba de bani care vin la Primărie, Primăria îi dă la Termoenergetica, fostul Radet. Termoenergetica are deja contracte cu operatori privați exact pentru mentenanța rețelei de transport a agentului termic și banii aceștia vor fi folosiți pentru a interveni mai repede la avarii. În iarna asta o să avem sute de avarii, de ordinul a 10, 15, 20 pe zi. Existând mai multe echipe, o să intervenim la avarii mai repede, în anumite zone pe care le știm că au probleme putem să intervenim preventiv", a declarat Nicușor Dan. 

La rândul său, ministrul economiei, Virgil Popescu, a declarat că ELCEN București va cumpăra module termice pe care le va instala în sudul orașului pentru a produce mai multă energie termică.

Problema apei calde și căldurii din București a fost analizată la Palatul Victoria, în cadrul unei întâlniri la care a participat și premierul interimar, Nicolae Ciucă.


Etichete ELCEN BucureștiBucureștiNicușor DanavariifinanțeTermoenergetica

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live