Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA RADIO (continuare) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2021
Vizualizari: 483
Comentează add

Premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre lecțiile trecutului și a făcut apel la unitate și la eforturi comune din partea tuturor românilor.

Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu ocazia Zilei Naţionale a României Mesajul premierului Nicolae Ciucă, cu ocazia Zilei Naţionale a României - Conține video

radiojurnal

   Nicolae Ciucă. Foto: Guvernul României

În mesajul transmis cu ocazia zilei naționale, premierul Nicolae Ciucă a vorbit despre lecțiile utile ale trecutului și a făcut apel la unitate și la eforturi comune din partea tuturor românilor.

Nicolae Ciucă: Marea Unire este încununarea victorioasă a voinței românilor și rămâne cea mai frumoasă pagină din istoria României, o lecție despre perseverență și coeziune, care acum ne este deosebit de utilă și necesară, pentru că, dragi români, doar printr-un efort comun vom putea depăși perioada dificilă pe care o traversăm. Pentru mine, eroii acestui an sunt românii care, în ciuda crizei generate de pandemia de COVID-19 și a suferințelor, au muncit, au fost solidari, au făcut sacrificii și au depus zi de zi eforturi în această luptă dură cu virusul. Vom trece cu bine peste aceste grele încercări, la mai bine de un secol de la Unirea tuturor românilor, având în suflet și în inimi reușita extraordinară a înaintașilor noștri. La mulţi ani, dragi români! Trăiască România! 
 
 

Etichete Nicolae CiucăZiua Nationala1 decembrie(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live