Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! (Continuare) Joi, 29 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

12 August 2022
Vizualizari: 2887
Comentează add

Mesaj în sticlă, scris de patru copii, descoperit după 27 de ani, în Statele Unite.

Mesaj în sticlă, descoperit după 27 de ani, în Statele Unite

florin-lepadatu

Foto: Facebook.com

RADOR  - În 1995, patru prieteni, toți în vârstă de zece ani, au scris împreună un mesaj pe o foaie de hârtie şi decid să îl plaseze într-o sticlă pe care să o arunce în mare.

S-a întâmplat acum 27 de ani, în La Marque, Texas, lângă Golful Galveston.

În fantezia lor, cei patru s-au gândit că ar fi frumos dacă mesajul "ar ajunge în cealaltă parte a lumii sau cel puțin, undeva de-a lungul Golfului Mexicului", a spus unul dintre ei, Brian Standefer.

"Dacă găsiți acest mesaj, vă rugăm să sunați. Dacă nu suntem acasă lăsați un mesaj pe robotul telefonic cu numărul", au scris pe bilet, lăsând două numere de telefon.

"Eram doar un grup de copii care glumeau și căutau să facă ceva distractiv", își amintește Standefer, acum în vârstă de 38 de ani.

El și ceilalți trei prieteni ai săi, Drew Plasek, Travis Casler și Lance Casler, au păstrat legătura de-a lungul anilor, reunindu-se acum un an și jumătate, când Casler a murit în urma unui atac de cord.

"Am fost devastați", a explicat Standefer.

"Message In A Bottle!", care în acest caz nu este celebra melodie Police din 1979, ci fraza pe care trebuie să o fi exclamat un voluntar angajat la curățenie de la Mac McGaffey Highland Bayou Park, când luna trecută a observat sticla cu mesajul, parțial îngropată în noroi, la numai trei kilometri de locul în care a fost aruncată acum 27 de ani.

Voluntarii au informat un post de televiziune local despre descoperire, care a postat o fotografie cu mesajul pe pagina de Facebook "Keep La Marque Beautiful Commission".

Mai mulți locuitori au recunoscut numele lui Standefer.

"A-mi vedea scrisul de mână și numele prietenilor mei, a fost un lucru suprarealist și incitant, mai ales că îl pierdusem pe Travis", a subliniat tânărul, relatează www.ilmessaggero.it.


Etichete exclusiv onlinesticlamesaj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live