Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

15 Iunie 2020
Vizualizari: 3709
Comentează add

Invitat la Radio România Actualități, la emisiunea "România -stare de alertă", medicul Virgil Musta atrage atenția că virusul are încă o transmitere ridicată.

Medicul Virgil Musta despre ridicarea restricțiilor #Covid-19

radio-romania-actualitati

  Foto: Arhiva/ MApN

Medicul Virgil Musta, şeful Clinicii de Boli Infecțioase de la Spitalul "Victor Babeș" din Timișoara face apel la precauție și la responsabilitate pe măsură ce se ridică restricțiile impuse pentru limitarea răspândirii coronavirusului.

Invitat la Radio România Actualități, la emisiunea "România  -stare de alertă", medicul Virgil Musta atrage atenția că virusul are încă o transmitere ridicată.


Virgil Musta: În comunitate vinusul mai există, există transmitere comunitară şi este important ca să fim precauţi şi responsabili. Este normal ca societatea să înceapă să funcționeze normal, dar acest normal este un "normal", în ghilimele, puţin schimbat, adică cu nişte reguli care se pot schimba și modela în funcție de caracteristica evoluției pandemiei. Şi noi asta trebuie să înţelegem. În momentul când apare o relaxare nu înseamncă că această relaxare este completă și nu mai trebuie să ținem cont de reguli pentru că altfel vom fi nevoit să /instituim/ din nou restricţii mai mult sau mai puţin severe.

(RS)


Etichete exclusiv radiorravirgil mustarestrictii(RS)coronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live