Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălina Verman

6 Decembrie 2012
Vizualizari: 1829
Comentează add

Şerban Brădişteanu este acuzat că ar fi împiedicat punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea a fostului premier Adrian Năstase.

Medicul Şerban Brădişteanu, trimis în judecată

madalina-verman

Medicul Şerban Brădişteanu. Foto: Agerpres.

Medicul Şerban Brădişteanu, şeful Spitalului Clinic de Urgenţă Floareasca, a fost trimis în judecată de procurorii anticorupţie.

El este acuzat că ar fi împiedicat punerea în aplicare a mandatului de executare a pedepsei cu închisoarea a fostului premier Adrian Năstase.

DNA îl acuză pe Şerban Brădişteanu de favorizarea infractorului.

Potrivit procurorilor, în luna iunie medicul şi-a asumat internarea lui Adrian Năstase după tentativa de suicid în secţia pe care o conduce, deşi diagnosticul pacientului nu impunea acest lucru.

Anchetatorii consideră că Şerban Brădişteanu nu a comunicat oficial Poliţiei dacă fostul premier poate fi încarcerat.

DNA susţine că astfel medicul i-a prelungit lui Adrian Năstase amânarea momentului transferului la o unitate de detenţie.

DNA anunţa la sfârşitul lunii iunie că a început urmărirea penală faţă de un medic şi trei poliţişti implicaţi în cazul Adrian Năstase.

Medicul Şerban Brădişteanu, care s-a ocupat de tratarea fostului premier Adrian Năstase, a fost chemat la audieri la DNA în acel moment.

Procurorul general al României de atunci, Laura Codruţa Kövesi, a declarat că există suspiciuni cu privire la diagnosticul pus fostului premier Adrian Năstase şi că urmează să fie verificate toate actele medicale.


Etichete Şerban BrădişteanuAdrian Năstase

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live