Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 06 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Iunie 2015
Vizualizari: 1575
Comentează add

Radio România desfăşoară săptămâna aceasta pe toate posturile sale Campania Naţională de Informare "Vaccin pentru viaţă".

Medicii pediatri susţin necesitatea legiferării procesului de vaccinare Medicii pediatri susţin necesitatea legiferării procesului de vaccinare - Conține audio

radiojurnal

Foto: Arhivă.

Medicii pediatri susţin necesitatea legiferării procesului de vaccinare, în condiţiile în care din ce în ce mai puţini copii sunt vaccinaţi.

Potrivit datelor oficiale, rata a scăzut alarmant în unele judeţe din ţară sub cea recomandată de Organizaţia Mondială a Sănătăţii - de 95% - iar riscul apariţiei unor boli cândva eradicate este ridicat.

La mijlocul lunii trecute, ministrul sănătăţii, Nicolae Bănicioiu, anunţa că instituţia pe care o conduce are în lucru un proiect de lege după modelele oferite de Franţa, Germania şi Polonia, unde părinţii sunt amendaţi sau fac chiar închisoare dacă nu îşi vaccinează copiii.

Şefa Clinicii de Pediatrie şi Neurologie Pediatrică de la Spitalul de Copii "Victor Gomoiu" din Capitală, Doina Pleşca a atras atenţia în emisiunea "Probleme la Zi" de la Radio România Actualităţi asupra responsabilităţii pe care trebuie să o avem faţă de sănătatea generaţiilor viitoare.

Radio România desfăşoară săptămâna aceasta pe toate posturile sale Campania Naţională de Informare "Vaccin pentru viaţă".

AUDIO: Emisiunea ”Probleme la zi”


Etichete Vaccin pentru Viaţăcampanie Radio RomâniaimunizareProbleme la ziOrganizaţia Mondială a Sănătăţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live