Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Marţi, 04 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iulie 2020
Vizualizari: 226
Comentează add

Medicii fac apel la responsabilitate

radiojurnal

     Foto: Arhivă.

Medicii fac din nou apel la responsabilitate și îndeamnă la respectarea regulilor, în condițiile în care numărul de îmbolnăviri a crescut semnificativ în ultimele zile.
 
Medicul Virgil Musta, coordonatorul Spitalului de Boli infecțioase Victor Babeș din Timișoara, spune că focarele noi apar pentru că nu se mai respectă regulile de prevenție.
 
"Este bine că dorim să fim liberi, este bine că avem posibilitatea să ne mișcăm dar, dacă nu suntem responsabili și conștienţi de acest lucru, vom vedea încetul cu încetul numărul de cazuri crescând. Celelalte țări care văd creșterea în țara noastră ne vor bloca accesul. E păcat că după trei luni de sacrificii dar cu rezultate foarte bune, asistăm la o creștere și o accentuare a numărul de cazuri severe, a numărului de decese, care face să dăm cu piciorul la tot ce am construit până acum. Eu sper însă că, totuși, comunitatea noastră va înțelege că este important de respectat cele trei măsuri de aur: purtarea măștii, distanțarea socială și spălatul pe mâini, care de fapt nici nu sunt niște măsuri foarte dificile", a declarat medicul Virgil Musta.

Etichete medicVirgil Mustamăsuricoronavirus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live