Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Aprilie 2016
Vizualizari: 1553
Comentează add

Invitată în emisiunea "Probleme la zi", Doina Mihăilă, preşedinte al FNPMF reclamă subfinanţarea medicinei primare.

Medicii de familie solicită renegocierea contractului cadru Medicii de familie solicită renegocierea contractului cadru - Conține audio

radiojurnal

Foto: radiocluj.ro.

În Bucureşti şi în ţară, o parte dintre medicii de familie au continuat şi astăzi să nu elibereze reţete compensate şi trimiteri, ca formă de protest faţă de semnarea cu întârziere a actelor adiţionale la contractele cu casele judeţene de asigurări de sănătate.

Invitată în emisiunea "Probleme la zi" de la Radio România Actualităţi, Doina Mihăilă, preşedinte al Federaţiei Naţionale a Patronatelor Medicilor de Familie, a reclamat şi lipsa unei consultări reale între autorităţi şi doctori, dar şi subfinanţarea medicinei primare.

Directorul general al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, Radu Ţibichi, a precizat, în aceeaşi dezbatere de la Radio România Actualităţi, că nu există întârzieri la plata serviciilor prestate de medicii de familie şi că aceştia au fost consultaţi în ceea ce priveşte elaborarea contractului cadru.

Medicii de familie solicită renegocierea contractului cadru a cărui parafare a fost amânată pentru luna iunie, dublarea fondurilor alocate medicinei primare, relaxare fiscală şi transparentizarea cheltuielilor din acest domeniu.

AUDIO: Probleme la zi.


Etichete exclusiv radioprobleme la zimedici de familiedoina mihailaretete compensateradu tibichicnas

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live