Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MUZICĂ SI RADIO Luni, 30 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Ianuarie 2018
Vizualizari: 465
Comentează add

Medicii de familie aşteaptă un document oficial cu propuneri concrete şi termene de soluţionare.

Medicii de familie salută propunerile privind debirocratizarea sistemului

radiojurnal

Foto: Arhivă/ radiocluj.ro.

Medicii de familie salută propunerile venite din partea autorităţilor sanitare privind debirocratizarea sistemului, însă aşteaptă un document oficial cu propuneri concrete şi termene de soluţionare ale problemelor semnalate - se arată într-un comunicat de presă.

Medicii aşteaptă, în continuare, un răspuns din partea ministerului în ceea ce priveşte raportarea unitară şi modernă, în format electronic, a datelor pe care astăzi, direcţiile sanitare le solicită în mod neunitar de la cabinetele medicale de pe tot teritoriul ţării.

În plus, medicii spun că le sunt solicitate fără temei numeroase documente, de către diverse comisii, inspectorate şi alte instituţii nemedicale.

Simplificarea circuitelor hârtiilor şi utilizarea datelor electronice în deplină siguranţă vor permite colectarea mai rapidă a unor date reale, care vor permite alcătuirea unor strategii de durată privind serviciile preventive şi monitorizarea patologiilor care împovărează sistemul de sănătate, se mai arată în comunicatul medicilor de familie.


Etichete medici de familiepropuneridebirocratizare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live