Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Duminică, 05 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mădălin Iacob, Braşov

20 Octombrie 2015
Vizualizari: 978
Comentează add

În luna martie o femeie în vârstă de 83 de ani a fost lăsată să plece în pijama şi papuci din Spitalul Tractorul şi a fost găsită apoi găsită moartă din cauza frigului pe un câmp.

Medici trimiși în judecată în cazul femeii decedate de frig, pe câmp

madalin-iacob-brasov

Foto: captură video.

Doi medici au fost trimiși în judecată în cazul femeii plecate din spital și decedată pe un câmp.

În urmă cu opt luni o femeie în vârstă de 83 de ani a fost lăsată să plece în pijama şi papuci din Spitalul Tractorul şi a fost găsită apoi găsită moartă din cauza frigului pe un câmp la marginea Brașovului.

În urma anchetei Direcţiei de Sănătate Publică din Braşov s-a constatat că medicul de gardă, Eva Ionel, lipsise în acea seară, făcând un schimb de gardă ilegal cu un alt medic din Sf Gheorghe, Veronica Grigore.

Medicului de la Spitalul Tractorul din Brașov i s-a desfăcut contractul de muncă în urma anchetei, iar doctorul responsabil cu gărzile a primit o somație scrisă.

Acum, cele două doctoriţe implicate au fost puse sub acuzare de procurorii Parchetului Curţii de Apel din Braşov.

În cazul dr. Eva Ionel este începută urmărirea penală sub sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de abuz în seviciu şi complicitate la fals în înscrisuri oficiale, iar în cazul dr. Veronica Grigore de la spitalul din Sf Gheorghe, sub aspectul săvîrşirii infracţiunilor de complicitate la abuz în serviciu şi fals în înscrisuri oficiale.


Etichete Stiri centrubrasovmedicifemeispitaldecedata pe campSpitalul tractorulDSP Brasovmedic de gardaEva IonelCurtea de Apelabuz

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live