Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 16 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Moise, Buzău

12 Aprilie 2020
Vizualizari: 739
Comentează add

Unui medic în vârstă de 37 de ani, testat pozitiv, i-a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Medic pozitiv, nu a respectat izolarea și a fost ridicat de la socri

cristina-moise-buzau

Unui medic în vârstă de 37 de ani, testat pozitiv, dar care nu a fost cooperant și nu a respectat prevederile ordonanțelor militare cu privire la izolare, i-a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor.

Potrivit purtătoarei de cuvânt a Prefecturii Buzău, Denisa Baciu, echipa medicală a Spitalului Militar Central din București a anunțat, pe 10 aprilie, despre confirmarea COVID-19 la un medic ortoped al acestei instituții medicale, care a refuzat internarea în București sau la Buzău.

Medicul se afla la socrii săi în județul Buzău în momentul în care a aflat că este pozitiv.

Specialiști în situații de urgență au intervenit la domiciliul socrilor, iar medicul a fost preluat azi-noapte sub supravegherea jandarmilor și a polițiștilor pentru a fi internat la Spitalul "Victor Babeș" din București.


Etichete (ii)coronavirusmediabuzau

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live