Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Marilena Frâncu

12 Februarie 2019
Vizualizari: 1150
Comentează add

Ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a confirmat astăzi informaţiile apărute în presă despre o persoană care lucra ilegal în spital.

Medic cu documente false la Spitalul Judeţean Ilfov

marilena-francu

 Ministrul sănătăţii, Sorina Pintea. Foto: Agerpres.

Documentele prezentate de persoana care lucra drept medic voluntar la Spitalul Judeţean Ilfov, secţia Obstetrică - Ginecologie, sunt false - a declarat ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea.

Ea a reacţionat după apariţia în presă a unor informaţii despre o persoană care lucra ilegal în spital.

"Documentul prezentat de dânsa, referitor la faptul că este confirmată ca și medic rezident este fals, acest lucru putându-se verifica și pe site-ul Ministerului Sănătății, la secțiunea: Rezidentiat.ms.ro, în sensul că această persoană nu a fost niciodată înscrisă la examenul de rezidențiat, nu a fost confirmată niciodată ca și medic rezident și, pe de altă parte, ea nu a avut niciodată niciun contract încheiat cu un spital plătitor, pentru că medicii rezidenți, în momentul în care intră în rezidențiat, încheie un contract de muncă pe perioadă determinată, cu un spital plătitor. Diploma, la prima vedere, are niște elemente care te fac din start să crezi că este falsă", a declarat ministrul Sorina Pintea.

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a precizat că Legea voluntariatului s-a modificat în 2014, astfel încât trebuie să existe o organizaţie nonguvernamentală gazdă, care să ofere aceste servicii de voluntariat. De asemenea, ministrul sănătăţii a adăugat că va depune o plângere penală pentru fals, în acest caz.


Etichete Sorina PinteamedicdiplomăfalsIlfovsănătate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live