Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 08 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Bogdan Predescu

20 Octombrie 2017
Vizualizari: 1686
Comentează add

Medalia primită astăzi de Ştefan Gheorghiţă este a 34-a din palmaresul olimpic al FR de Lupte şi a 307-a din palmaresul de medalii al COSR.

Medalie de bronz la JO 2008 pentru Ștefan Gheorghița

bogdan-predescu

  Foto: Bogdan Predescu

Comitetul Olimpic și Sportiv Român a organizat astăzi ceremonia de acordare a distincțiilor olimpice pentru sportivii Ștefan Gheorghita (lupte libere), Cristina Casandra (atletism), Eusebiu Diaconu (lupte greco-romane) și Roxana Daniela Cocos (haltere). Toți cei patru sportivi, participanți la Jocurile Olimpice de la Beijing din 2008, au avansat câte un loc în urma descalificării unor concurenți care au încalcat regulile anti-doping.

 

 

Cel mai important pas a fost făcut de Ștefan Gheorghita la lupte libere, categoria 74 kg, cel care a intrat în posesia medaliei de bronz. Bilanţul delegaţiei României la JO din 2008 din China a ajuns acum la 9 medalii: 4 de aur, 1 de argint şi 4 de bronz.            

Au mai fost pe podiumul de premiere de la sediul Comitetului Olimpic și Sportiv Român, atleta Cristina Casandra – pentru locul 4 ocupat în competiția de 3.000 m obstacole, Eusebiu Diaconu – pentru locul 7 la lupte greco-romane în limitele categoriei 60 kg și Roxana Cocoș pentru locul 7 din concursul de haltere, la categoria 58 kg.


Etichete Jocurile Olimpicebronzlupte libereStefan GheorghitaatletismCristina CasandrahaltereRoxana Cocoslupte greco-romaneEusebiu DiaconuJO Beijing 2008

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live