Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Fotbal Joi, 29 Iulie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

11 Aprilie 2017
Vizualizari: 558
Comentează add

Preşedintele Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor a făcut recomandări privind cumpărăturile pentru masa de Paşte

Măsuri pentru un comerţ civilizat cu alimente sigure

radiojurnal

Arhivă foto: Ionuț Iamandi.

Autoritatea Naţională Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor desfăşoară, în perioada premergătoare sărbătorilor pascale, activităţi de control şi de monitorizare, pentru a le asigura cetăţenilor un comerţ civilizat, cu alimente sigure, afirmă preşedintele instituţiei, Geronimo Brănescu.

Invitat astăzi în emisiunea "Probleme la zi", la Radio România Actualităţi, el a făcut şi unele recomandări în ceea ce priveşte cumpărăturile pentru masa de Paşte. 

Geronimo Brănescu: "Să se achiziţioneze produse numai din unităţi înregistrate sau autorizate sanitar-veterinar şi să fie menţinute la temperaturile care sunt menţionate pe etichetă.

De pe 15 martie, noi am instituit permanenţă în cadrul direcţiilor judeţene sanitar-veterinare şi pentru siguranţa alimentelor, până la nivelul circumscripţiilor, în vederea asigurării măsurilor de protecţie a consumatorului prin controale specifice şi monitorizarea întregului flux, de la furcă la furculiţă, cum e deja sintagma consacrată.

Noi suntem decişi să intervenim cât se poate de direct. Au fost aplicate o serie de sancţiuni, au fost dispuse măsuri, confiscarea produselor care au fost identificare ca fiind neconforme, culminând cu emiterea ordonanţelor de suspendare sau chiar de interzicere a activităţilor."


Etichete Geronimo BrătescuANSVSAmasa de Paştealimente

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live