Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 18 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Nicoleta Turcu

31 August 2012
Vizualizari: 2681
Comentează add

Consiliul de securitate aeroportuară discută vineri măsurile necesare pentru ca cei care ajung pe aeroportul "Henri Coandă" să fie în siguranţă.

Măsuri de securitate "necesare pe aeroportul Henri Coandă"

nicoleta-turcu

Aeroportul internaţional "Henri Coandă" din Bucureşti. Foto: Agerpres.

Consiliul de securitate aeroportuară a fost convocat de ministrul de interne, Mircea Duşa, după ce joi a luat parte la verificările făcute de poliţie la aeroport.

Astfel, consiliul discută vineri măsurile necesare pentru ca cei care ajung pe aeroportul "Henri Coandă" să fie în siguranţă.

Au fost vizate în special taxiurile pentru combaterea pirateriei şi a cazurilor de înşelare a clienţilor.

Liderul transportatorilor autorizaţi, Vasile Ştefănescu, a declarat înainte de a intra la sedinţa comitetul pentru siguranţă aeroportuară, că ar trebui sa fie mai multă poliţie în zona aeroportului, iar clienţii ar trebui să reclame atunci când observă că preţul cursei este prea mare.  

"Am făcut tot timpul reclamaţii de acele persoane care stau la agăţat clienţi în aeroportul Otopeni.

"Sperăm că împreună cu ceilalţi factori care sunt implicaţi în această activitate să luăm într-un sfârşit măsurile necesare ca aceste incidente să nu se mai petreacă.

"Deci, dacă securitatea internă a aeroportului nu va mai permite acest lucru, atunci terminăm cu tot bâlciul", a declarat Vasile Ştefănescu.

Convocarea consiliului de securitate aeroportuară, dar şi acţiunea de joi a poliţiei vin la două saptamâni după ce o tânară japoneză a fost acostată în Aeroportul "Henri Coanda", urcată într-un taxi şi ucisă apoi într-o pădure din Corbeanca.


Etichete Henri Coandăaeroportsecuritate

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live