Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU ... MUZICA VOASTRĂ Duminică, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Atena Teognoste

26 Mai 2016
Vizualizari: 1908
Comentează add

Identificarea acestor autovehicule se va face printr-o vinietă eliberată de Administrația Străzilor care va fi postată în interiorul mașinii în partea din față.

Mașinile electrice și hibrid pot fi parcate gratuit în București

atena-teognoste

Autovehiculele hibrid si cele electrice înmatriculate în București pot utiliza gratuit parcările publice ale muncipalității, potrivit unei Hotărâri adoptate astăzi de Consiliul General al Municipiului București.

Identificarea acestor autovehicule se va face printr-o vinietă eliberată de Administrația Străzilor care va fi postată în interiorul mașinii în partea din față sau pe interiorul parbrizului în colțul din dreapta sus.

"Conform statisticilor, în Municipiul București sunt înmatriculate 1610 autovehicule hibride și electrice ceea ce reprezintă o creștere semnificativă de 250% din anul 2008 până în 2015. 

"Începând cu decembrie 2011 consilierii generali au adoptat  soluția de reducere cu 95% de la plata impozitului local  datorat de către posesorii de mașini hibride și electrice. O altă soluție de stimulare a utilizării mașinilor nepoluante poate fi: parcare gratuită în parcarile Municipalității, prin acordarea unei vignete de identificare", se arată în expunerea de motive a Hotărâre.


Etichete parcare gratuitamasini hibridemasini electricebucurestiprimarievinieta

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live