Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Luni, 03 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

7 Octombrie 2021
Vizualizari: 477
Comentează add

Masca devine obligatorie în toate spațiile deschise, în localitățile în care incidența COVID-19 e mai mare de șase cazuri la mia de locuitori.

Masca, obligatorie în localitățile cu rata de infectare mai mare de 6

radio-romania-actualitati

Mască de protecție a devenit obligatorie în toate spațiile deschise în localitățile în care incidența COVID-19 la 14 zile este mai mare de șase cazuri la mia de locuitori.

Măsura apare într-un ordin comun emis astăzi de miniștrii interimari ai sănătății și de interne.

Conform documentului sunt doar câteva situații în care se poate face excepție. De exemplu atunci când o persoană este singură pe stradă, merge în parc sau pe bicicletă, când desfășoară activități inclusiv sportive, în mod individual sau împreună cu persoane cu care locuiește împreună. În toate aceste cazuri, condiția este să nu fie aglomerație.

Atunci însă când se interacționează cu persoane din afara casei, trebuie să se poarte mască. Indiferent de rata incidentei în localitate, purtarea măștii de protecție este obligatorie în toate locurile aglomerate, în târguri, bâlciuri, talciocuri, pieţe sau stațiile pentru transportul în comun.

(RS)


Etichete mascacoronavirusinfectareincidenta(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live