Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România

13 Martie 2015
Vizualizari: 923
Comentează add

Studioul Teritorial împlineşte, în data de 15 martie, 61 de ani de existenţă, prilej cu care Radio România Cluj oferă o suită de evenimente.

Martie: o lună efervescentă la Radio România Cluj

radio-romania

 

Spectacolul aniversar Primăvara pe portativ - realizat în colaborare cu Asociaţia Armonia Music -  în data de 13 martie, ora 17,00, la Sala de concerte Vasile Rebreanu a Studioului de Radio Cluj, cu participarea unui grup de solişti de la Liceul Onisifor Ghibu din Cluj-Napoca, solişti de muzică populară din Huedin şi solişti ai Rock Academy. 
 
În 21 martie, Radio Cluj împreună cu Asociaţia Clujul Pedalează vă invită să sărbătorim împreună pe două roţi. Evenimentul, cu un impact vizual deosebit, presupune parcurgerea unui traseu în centrul Clujului.
 
În 22 martie, Concert vocal instrumental cu corul Liceului Unitarian János Zsigmond din Cluj-Napoca, care va fi transmis live din Sala de Concerte a Studioului. Cu această ocazie Asociaţia Donát 160 Egyesület va oferi un premiu celui mai bun profesionist al anului 2014 din redacţia maghiară.
 
În 25 martie Caravana Radio România Cluj ascultă Turda. Este al doilea popas al circuitului demarat în 4 martie. Acţiunea vizează o serie de oraşe mici şi mijlocii, respectiv comune mari din aria de acoperire a postului.
 
La standul Radio România Cluj de la Turda se vor afla: primarul oraşului, Tudor Ştefănie, directorul Muzeului de Istorie, Mariana Pâslaru, coordonatorul proiectului – Voluntariat, Verde, Viaţă, derulat de Fundaţia Raţiu. În cadrul proiectului V.V.V., care se desfăşoară în Luna curăţeniei, vor fi premiate cinci iniţiative cetăţeneşti de curăţenie și amenajare a unor spaţii verzi.73807, 73741

Etichete Radio ClujRadio Cluj 61fonotecăconcertespectacoleTransilvaniaTurda

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live