Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Octombrie 2019
Vizualizari: 677
Comentează add

Cei patru ani care au trecut de la tragedia din Clubul Colectiv, în urma căreia 64 de oameni au murit şi alţi două sute au fost răniţi, sunt marcaţi miercuri, 30 octombrie.

Marş de comemorare în Bucureşti la 4 ani de la tragedia #COLECTIV

radiojurnal

 Foto: Arhivă.

Cei patru ani care au trecut de la tragedia din Clubul Colectiv, în urma căreia 64 de oameni au murit şi alţi două sute au fost răniţi, sunt marcaţi miercuri, 30 octombrie, în capitală printr-un marş care va începe la ora 19:30.

Acesta se va desfăşura de la Piaţa Unirii până la Piaţa Bucur, unde se află fosta fabrică Pionierul, în care funcţiona clubul distrus de incendiu.

De asemenea, la Timişoara, la ora 18, se va ţine un moment de reculegere în Piaţa Operei, după care se vor aprinde lumânări pe treptele Catedralei Mitropolitane.

Şi Radio România Actualităţi va difuza miercuri seară, o piesă de teatru şi un documentar pe tema tragediei de la Colectiv.

Din acest an, 30 octombrie este "Ziua Pacientului cu Arsuri", marcată pentru a conştientiza problemele persoanelor care au suferit arsuri grave, probleme încă nerezolvate în ţara noastră.


Etichete colectivcomemorareincendiutragedie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live