Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Miercuri, 02 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cătălin Purcaru

11 Aprilie 2017
Vizualizari: 926
Comentează add

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, a afirmat că marca Steaua aparţine MApN, în urma unei sentinţe definitive a instanţei.

Marca Steaua "aparţine MApN"

catalin-purcaru

Foto: facebook.com/FCSBOfficial.

Ministrul apărării naţionale, Gabriel Leş, şi şeful Statului Major al Armatei, generalul Nicolae Ciucă, s-au întâlnit astăzi cu senatorii din Comisia de apărare pentru a discuta situaţia Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti.

Ministrul Leş a afirmat că marca Steaua aparţine MApN, în urma unei sentinţe definitive a instanţei.

Gabriel Leş: Ministerul Apărării Naţionale, prin CSA Steaua a făşcut demersuri pentru protejarea acestei mărci, conform reglementărilor legale. În 15.04.2016, valoarea pentru utilizare, care s-a constituit într-un prejudiciu, a fost calculată la 3,7 milioane de euro pe an. În cei zece ani de zile discutăm de 37 de milioane de euro, ca şi prejudiciu. Bineînţeles, Ministerul Apărării Naţionale a făcut demersuri în acest sens. Am deschis un proces şi pe recuperarea acestui prejudiciu.

Ministrul Gabriel Leş a precizat că protejarea acestei mărci se poate realiza prin înscrierea din toamnă a echipei de fotbal în Liga a IV-a. El a precizat că finanţarea pentru următorii doi ani va fi asigurată de Ministerul Apărării.


Etichete marca SteauaMApNMinistrul apărării naţionaleGabriel Leş,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live