Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Decembrie 2014
Vizualizari: 1120
Comentează add

Radio România Actualități va dedica o emisiune specială Zilei Naţionale, realizată între orele 10.00 şi 13.00, prin unirea tuturor posturilor corporaţiei.

Manifestări de amploare cu ocazia Zilei Naționale, în toată țara

radiojurnal

Arhivă Foto: Cătălin Purcaru.

De Ziua României sunt manifestări de amploare în toată ţara.

La Braşov va fi Hora Unirii, alături de juni, parada militară şi retragerea cu torţe, la Focşani avem paradă militară, la fel şi în Slatina.

La Sibiu, pe lângă paradă, va fi şi un spectacol folcloric.

În Baia Mare, Ziua Naţională este sărbătorită în faţa Monumentului Ostaşului Român, la Cluj, pe seară va cânta Smiley, iar la Ploieşti avem defilare şi concert de muzică populară, la fel şi la Alexandria, unde ziua se încheie cu un foc de artificii.

La Buzău vor defila peste 500 de militari, la Piteşti, Ziua Naţională este marcată prin parade militare, artificii, lasere, concerte şi festivităţile de aprindere a bradului de Crăciun şi a iluminatului ornamental de sărbători.

De asemenea, 42 de oraşe din România sunt aşteptate să se alăture manifestării de 1 Decembrie - "Românii zâmbesc", care a început anul trecut la Constanţa, când peste 1.500 de persoane au dorit să se imortalizeze cu steagul României de Ziua Naţională.

RRA, emisiune specială dedicată Zilei Naționale

Radio România Actualități va dedica o emisiune specială Zilei Naţionale, realizată între orele 10.00 şi 13.00, prin unirea tuturor posturilor corporaţiei.

Emisiunea va cuprinde inclusiv transmisii de la parada militară din Bucureşti.

Prezența postului public de radio în miezul evenimentelor este ilustrată oră de oră și minut cu minut, prin emisiuni speciale, transmisiuni în direct, cum ar fi manifestările de Ziua Naţională din Bucureşti şi Alba Iulia, sau prin programe ample cu participarea tuturor posturilor Radio Romania.
 
Toate informațiile privind Ziua Națională a României pot fi găsite pe portalul nostru special.

Etichete Ziua Nationala 2014RomaniaBrasovSibiuceremoniiBaia MareSlatinaBuzau1 decembrieCluj

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live