Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 31 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

2 August 2014
Vizualizari: 793
Comentează add

Fostul președinte georgian Mihail Saakaşvili este acuzat de abuz în serviciu, de comiterea unor delicte prin recurgerea la violenţă, agresiune şi folosire ilegală a armelor.

Mandat de arestare în lipsă pentru Mihail Saakaşvili

rador

 Mihail Saakaşvili

Tribunalul Orăşenesc Tbilisi a dispus arestarea preventivă în lipsă a inculpatului Mihail Saakaşvili, fostul preşedinte al Georgiei.

Instanţa a dispus aceeaşi măsură în cazul fostului ministru al justiţiei din Georgia Zurab Adeişvili şi pentru fostul ministru georgian al apărării David Kezeraşvili.

Fostul şef de stat georgian Mihail Saakaşvili este acuzat de abuz în serviciu, de comiterea unor delicte prin recurgerea la violenţă şi agresiune şi/sau folosire ilegală a armelor.

Este vorba despre dispersarea unui miting al opoziţiei georgiene în luna noiembrie 2007, distrugerea postului georgian de televiziune Imedi şi deposedarea abuzivă de bunuri a fostului om de afaceri georgian Badri Patarkaţişvili, potrivit acuzațiilor.

Mihail Saakaşvili, care a părăsit anul trecut Georgia, consideră că procedura penală împotriva sa este o campanie de denigrare cu substrat politic, executată la "comanda Rusiei".


Etichete Mihail SaakaşviliGeorgiaTbilisiarestaremitingarmeRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live