Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PROBLEME LA ZI Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

1 Ianuarie 2021
Vizualizari: 1458
Comentează add

În noaptea de Revelion, la numărul unic de urgență a112 au fost sesizate peste 3.500 de evenimente, la care au intervenit angajații Ministerului de Interne.

MAI: Peste 3.000 de sancțiuni pentru nepurtarea măștii de protecție

radiojurnal

Poliţiştii au constatat aproape 1.000 de infracțiuni în ultima zi a anului trecut, pentru care au aplicat aproximativ 7.000 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproape 2.200.000 de lei.

În noaptea de Revelion, la numărul unic de urgență a112 au fost sesizate peste 3.500 de evenimente, la care au intervenit angajații Ministerului de Interne.

Dintre aceasta, aproape jumătate au vizat situații de urgență sau acordarea primului ajutor medical de către echipajele SMURD.

Totodată, au fost aplicate peste 3.000 de sancțiuni pentru nepurtarea măștii de protecție, dar și pentru nerespectarea măsurilor privind organizarea sau participarea la evenimente publice sau private.

De asemenea, au fost sancționate neregulile din transportul de persoane, încălcarea restricțiilor de circulație sau a distanțării fizice.

Față de două persoane se desfășoară cercetări pentru zădărnicirea combaterii bolilor - se arată într-un comunicat al Ministerului de Interne.


Etichete maisanctiunipandemierestrictii(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live