Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Miercuri, 21 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Ianuarie 2019
Vizualizari: 578
Comentează add

Numărul poliţiştilor care fac parte din Biroul de transport public de suprafaţă şi metrou a fost suplimentat, în urma reorganizării Poliţiei Capitalei.

Mai mulți polițiști la Biroul de transport public de suprafaţă şi metrou

radiojurnal

Numărul poliţiştilor care fac parte din Biroul de transport public de suprafaţă şi metrou a fost suplimentat, în urma reorganizării Poliţiei Capitalei.

Decizia are ca scop sporirea siguranţei călătorilor, a explicat directorul general adjunct din poliţia municipiului, chestorul Nicu Dragoş:  


Nicu Dragoş: Componenta de menţinere a ordinii publice în zona de metrou a fost suplimentată cu un număr de 30 de funcţii, Am avut în calcul şi noua magistrală d  metrou care se va deschide în perioada următoare, dar în primul şi în primul rând siguranţa cetăţeanului care foloseşte acest mijloc de transport în capitală.


Realizator: Reorganizarea Poliţiei Bucureşti a urmărit şi creşterea numărului de agenţi rutieri, pentru a răspunde astfel traficului tot mai intens din oraş. Planul de reorganizare este pus în practică în două etape, a mai spus chestorul Nicu Dragoş:


Nicu Dragoş: DIn punct de vedere al brigăzii rutiere, într-o primă etapă a fost suplimentat efectivul sau schema de organizare a brigăzii rutiere cu un număr de peste 30 de funcţii de agenţi doar pe zona de teren, urmează ca în cea de a doua etapă să ajungem undeva la o suplimentare de până la 100 de astfel de funcţii.


Realizator: În cadrul proiectului reorganizare, Poliţia Capitalei a înfiinţat şi un serviciu de poliţie în Centrul Vechi, în cadrul căruia vor lucra 102 poliţişti care se vor ocupa exclusiv de infracţiunile comise în aceasta zonă. De asemenea, au fost create secţii speciale pentru morţi suspecte şi agresiuni sexuale.


Etichete politia capitaleireorganizarepolitiemetrou

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live