Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Marţi, 26 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Septembrie 2021
Vizualizari: 192
Comentează add

În municipiul Timișoara, în orașul Jimbolia și în alte opt localități din Timiș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a introdus carantina de noapte în weekend.

Mai mult de 300 de localități figurează în scenariul roșu

radiojurnal

  Foto: Arhivă/ Cătălin Radu

La nivel național, peste 300 de localități figurează în scenariul roșu, cu rate de infectare care au atins sau depășit pragul de 3 la mie.
 
Cea mai mare este în localitatea Cătina, județul Cluj, unde s-a trecut de 12 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori.
 
În municipiul Timișoara, în orașul Jimbolia și în alte opt localități din Timiș, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a introdus carantina de noapte în weekend, după ce rata e infectare cu coronavirus a trecut de patru cazuri la mia de locuitori.
 
Restricția de circulație pe timp de noapte va fi valabilă și în cursul săptămânii în Moravița și Bucovăț, unde incidența a depășit 7,5 la mie.
 
Magazinele se vor închide la ora 18:00, iar între orele 20:00 și 5:00 circulația persoanelor va fi permisă doar în baza declarației pe propria răspundere.
 
Corespondentul RRA Alina Bujancă notează că în județul Timiș au fost diagnosticate de ieri până astăzi 376 de cazuri noi de COVID-19 și au fost identificate două focare în unități de învăţământ; sunt trei cazuri, dintre care două la copii, într-o creșă, iar alte cinci, între care patru la minori, în Centrul Educativ de la Buziaș.

Etichete scenariul rosurata de infectarecarantina(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live