Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA (R) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alex Lancuzov

5 Aprilie 2021
Vizualizari: 241
Comentează add

Demolarea magazinelor care nu au aviz de securitate la incendiu ar urma să înceapă săptămâna aceasta.

Magazinele din staţiile metroului bucureştean "funcţionează normal"

alex-lancuzov

 Magistrala 5. Foto: Răzvan Stancu.

Cele peste 300 de magazine din staţiile metroului bucureştean funcţionează normal, doar puţine au fost închise după somaţiile pe care Metrorex le-a trimis către firma sindicatului care închiriază spaţiile comerciale.

Demolarea magazinelor care nu au aviz de securitate la incendiu ar urma să înceapă săptămâna aceasta, dar reprezentanţii celor care le gestionează spun că ar fi un abuz dacă nu se aşteaptă şi decizia instanţei, după cum explică pentru Radio România Actualităţi Victor Muşatu, de la Asociaţia Comercianţilor de la Metrou:


Victor Muşatu: Avem o ordonanţă prezidenţială şi există procesul dintre Sindomet şi Metrorex, care e în desfăşurare, este în faza în care trebuie să se pronunţe un evaluator numit de instanţă. După ce pronunţă evaluatorul şi Metrorexul va despăgubi Sindometul probabil se va încheia procesul. Ce se hotărăşte noi vom respecta.


Realizator: Reporterul nostru Alex Lancuzov aminteşte că pe lângă litigiul în privinţa spaţiilor comerciale între noua conducere Metrorex şi sindicatul de la Metrou mai sunt în negociere problemele financiare ale companiei şi solicitarea de suspendare a creşterii salariilor cu 18% acordată la sfârşitul anului trecut şi care, în opinia ministrului transporturilor şi a conducerii Metrorex ar fi ilegală.

(RS)


Etichete metrorexmagazinedemolaremetrou(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live